Vakantiehuisje Friesland

Geniet in de vakantiehuisjes / tinyhouses van de rustige natuur in Friesland!

Op zoek naar een rustige vakantie in de vrije natuur? Dan bent u bij De Kan Hoeve aan het goede adres. Wij hebben vijf tinyhouses die u als vakantiehuisje in Friesland kunt reserveren. Of u nu voor een vakantie of uw werk in de prachtige Friese provincie bent. De Kan Hoeve is gelegen in De Veenhoop vlakbij grote steden Leeuwarden, Drachten en Heerenveen waar u makkelijk naar toe kunt voor ontspanning of uw afspraak.

Tinyhouse Friesland

Voorzieningen tinyhouse Friesland

Onze vakantiehuisjes zijn geschikt voor twee personen. Zo heeft het een ruime badkamer met inloopdouche, slaapkamer met een tweepersoonsbed 160×210 en een een woon- leefgedeelte in met een luxe keuken die van alle gemakken is voorzien.

Wilt u genieten van een heerlijk ontbijtje dan kunt u deze bij de plaatselijke bakker bestellen:

De tinyhuisjes zijn duurzaam gebouwd, ze worden voorzien van stroom van onze eigen zonnepanelen.

  • Keukenapparatuur (Vaatwasser, koelkast, magnetron)
  • Keukengerei en servies
  • Beddengoed
  • Airco (Voor warmte of koeling)
  • Televisie
  • Gratis WiFi

De slaapkamer is voorzien van een tweepersoons boxspring en een kast. De badkamer heeft een toilet, een wastafel en de douche is voorzien van een afneembare douchekop. Het dekbed pakket met dekbed en kussens is verplicht.

RESERVEREN

Wilt u een huisje reserveren dat kan door een mail te sturen of te bellen. Tel: 06-51479486 of info@kanhoeve.nl Op dit moment zit er een storing in het boekingsprogramma en we proberen ons eigen systeem erin te zetten deze staat nu nog onder de B&B mocht u het zelf willen proberen.

Omgeving en activiteiten Friesland

De Kan Hoeve ligt in De Veenhoop in de gemeente Smallingerland vlakbij de Friese steden Drachten, Leeuwarden en Heerenveen. Tijdens uw vakantie of weekendje weg kunt u heerlijk genieten van de rust en fietsen, wandelen door de natuur zoals Nationaal Park de Alde Feanen. Binnen een korte tijd bent u in de bossen van Beetsterzwaag waar u ook lekker kunt golfen op het landgoed Lauwswolt. Friesland staat ook bekend om de watersport, mocht u liever willen gaan varen of zeilen dan is dit ook op korte afstand te bereiken.

Recensies De Kan Hoeve

Wat onze gasten van de vakantiehuisjes vonden

Beschikbaarheid en prijzen

LET OP DE VERBLIJFSDUUR! Zet deze op 2 nachten/3 dagen! Een vakantiehuis / tiny house is te huur vanaf 2 dagen, een weekend, midweek, week of langer! U kunt ook een mail met uw gegevens door mailen en dan zetten wij uw reservering erin via onze eigen boekingsmodule die u nu tijdelijk onder de B&B kunt vinden: info@kanhoeve.nl 06 – 51 47 94 86 mocht u er niet uitkomen.