Nieuws

Ons nieuwe sanitair gebouw voor de camping is af.

Ons nieuwe sanitair gebouw voor de camping is af.

Geplaatst op 22 mei 2020

Onze nieuwe sanitair gebouw is klaar. Wij werken met een protocol, zodat iedereen een privé sanitair heeft. In Friesland mogen de sanitaire ruimtes op deze manier al open. Dit betekend ook dat wij geen 25 plekken kunnen verhuren.

Ook varen de meeste pontjes weer in de Pontjesroute of te wel de 8 van Grou.

Veentoertocht 2020

Veentoertocht 2020

Geplaatst op 23 maart 2020

De Veentoertocht die gepland stond voor dit jaar op 18 april 2020 wordt, in verband met het Carona virus, verplaatst naar 19 september 2020.

De Veentoertocht is een fiets- en steptocht van 25 km, 40 km en 60 km. Wanneer u wilt deelnemen aan de tocht en u boekt bij ons 2 overnachtingen dan is de inschrijving gratis.

Het sanitair gebouw.

Het sanitair gebouw.

Geplaatst op 15 maart 2020

Op dit moment zijn wij druk bezig het plafond in het sanitair gebouw aan te brengen. Hierna kunnen de lampen worden geplaatst en het afzuigsysteem kan worden aangesloten. Daarna komt ook het afwerken van de doucheruimtes, washokken, wc’s en de afwasgelegenheid. Op de foto ziet u de gang waar de douchejes zich bevinden.

Zonnepanelen

Zonnepanelen

Geplaatst op 20 december 2019

De Kan Hoeve denkt mee aan een duurzaam en schoner milieu! We hebben nu groene stroom, dankzij Pit Energie. Dit is één van onze stappen naar een energie neutrale toekomst.

Vorderingen sanitair gebouw.

Vorderingen sanitair gebouw.

Geplaatst op 15 november 2019

Het eerste stucwerk in het sanitair gebouw is een feit. Hierna komt er nog betonciré op en daarna aflakken. We zijn bijna op de helft we moeten nog heel wat vierkantenmeters. We houden u van de vorderingen op de hoogte.

B&B kamers landelijke uitstraling.

B&B kamers landelijke uitstraling.

Geplaatst op 27 september 2019

Deze week hebben we onze B&B kamers een landelijke uitstraling gegeven. Dit past mooi bij onze slogan: De Kan Hoeve landelijk genieten!

Veentoertocht 2019

Veentoertocht 2019

Geplaatst op 02 augustus 2019

Dit is een fiets- en steptocht voor de liefhebbers. Er zijn verschillende route’s beschikbaar van 25, 40 en 60 km. U kunt dan ook bij ons overnachten. Wanneer u minimaal 2 nachten bij ons verblijft, op de camping of in de B&B dan is de inschrijving gratis.

Nieuw: Jeu de boulesbaan

Nieuw: Jeu de boulesbaan

Geplaatst op 18 maart 2019

Voor de liefhebbers hebben wij een Jeu de boulesbaan aangelegd. De afmetingen zijn 13×6. Hij kan dus in tweeën worden opgedeeld. Mocht u geen jeu de boules ballen bij u hebben dan kunt u die bij ons huren. Wij wensen u veel plezier.

Toiletgebouw begint te vorderen.

Toiletgebouw begint te vorderen.

Geplaatst op 23 februari 2019

Hierbij een kleine up-date van het nieuwe toiletgebouw. De eerste douche-hokjes krijgen vorm.

SVR-beurs Gorinchem

SVR-beurs Gorinchem

Geplaatst op 24 januari 2019

Zaterdag 26 januari 2019 staan wij op de SVR beurs in de evenementenhal van Gorinchem. Bij deze nodigen wij u uit om ook te komen kijken, ideeën op te doen en misschien alvast te boeken! 

Tot ziens op de beurs in Gorinchem!