Minicamping Friesland

Rustige kampeervakantie in Friesland

Op zoek naar een rustige vakantie in de vrije natuur? Dan bent u bij Minicamping De Kan Hoeve aan het goede adres. Wij zijn gelegen in De Veenhoop een Fries plaatsje vlakbij grote steden Leeuwarden, Drachten en Heerenveen. We hebben 35 ruime kampeerplaatsen geschikt voor campers, tenten en caravans.

Faciliteiten

De kampeerplaatsen zijn voorzien van 10 Ampère stroom, watertappunten en een keurig verwarmd sanitair gebouw met 6 douches, 5 toiletten, 1 urinoir en 2 wascabine’s. Uw auto kunt u kwijt op onze parkeerplaats en de fietsen in de fietsenstalling. Wij hebben ook een oplaadpunt voor elektrische auto’s.

Wilt u genieten van een heerlijk ontbijtje dan kunt u deze bij de plaatselijke bakker bestellen:

Op ons kampeerterrein hebben wij ook een jeu de boule baan waar u samen met familie of vrienden een potje jeu de boulen. Als u wat meer van een ontspannen activiteit houdt kunt u ook vissen in de nabije omgeving.

  • 10 Ampère stroom
  • 6 douches, 5 toiletten, 1 urinoir en 2 wascabine’s
  • Jeu de boule baan
  • Viswater in de nabije omgeving
  • Gratis WiFi

Omgeving en activiteiten Friesland

Camping De Kan Hoeve ligt in De Veenhoop in de gemeente Smallingerland vlakbij de Friese steden Drachten, Leeuwarden en Heerenveen. Tijdens uw kampeervakantie kunt u heerlijk genieten van de rust en fietsen, wandelen door de natuur zoals bij Nationaal Park de Alde Feanen. Binnen een num van tijd bent u in de bossen van Beetsterzwaag waar u ook kunt golfen bij het landgoed Lauwswolt. Friesland staat ook bekend om de watersport, mocht u liever willen gaan varen of zeilen dan is dit ook op korte afstand te bereiken. Met 2 km bent u bij het standje van Smalle Ee waar u heerlijk even kunt zwemmen.

Recensies De Kan Hoeve

Wat onze gasten van de minicamping vonden

Beschikbaarheid en prijzen

Minicamping De Kan Hoeve is geopend van van 1 april tot 31 oktober 2023. De 4 verharde camperplaatsen zijn het hele jaar beschikbaar.

Tijdens het Veenhoop festival 4 t/m 7 augustus 2023 worden alleen echte campers, dus geen omgebouwde busjes en gedegen caravans toegelaten op het terrein. Mocht dit niet in acht worden genomen dan wordt u niet toegelaten op het terrein.

Een kampeerplek met 2 pers. is in het laag seizoen € 21,00 per nacht en in het hoogseizoen, Pasen, Hemelvaart en Pinksteren € 23,00 per nacht voor 2 personen.

U kunt hieronder van het reserveringssysteem gebruik maken of mail naar info@kanhoeve.nl 06 – 51 47 94 86 mocht u er niet uitkomen.

Aankomst / vertrektijden
Bij aankomst kunt u vanaf 13.30 tot 19.00 uur inchecken bij Minicamping De Kan Hoeve. Bij vertrek dient u de kampeerplaats om 11.30 uur weer schoon op te leveren. Mocht u langer op het veld willen blijven staan dan kost dat €10,- extra, u kunt dan uiterlijk tot 18.00 uur blijven staan. Dit geldt ook wanneer u eerder arriveert dan 13.30 uur.

Tussen 11.30 en 13.30 hebben wij lunchpauze en onderhoud van het terrein.

Extra kosten

Pinnen is mogelijk met Maestro of Vpay!