Minicamping De Kan Hoeve

Onze rustige minicamping De kan Hoeve heeft 25 ruime plaatsen.

Alle plaatsen bij onze minicamping in De Veenhoop zijn voorzien van stroom. Er is 10 Ampère stroom aanwezig. Hier en daar zijn er watertappunten, zodat u niet heel ver hoeft te lopen. Het is niet toegestaan om plastic in de voortent te leggen, dit ten behoud van de grasmat.

Wij hebben 4 camperplekken, hier is de ondergrond verhard. Wanneer het veld het droog genoeg is kunnen de campers ook op het veld staan. Er een mogelijkheid om voor de volgende ochtend lekkere, warme broodjes te bestellen. Gratis wi-fi.

Aankomt 13.00 uur en vertrek 11.30 uur.

Ons nieuwe sanitair gebouw is zeer ruim opgezet (Corona-proof). Er zijn 6 douchejes, 6 wc en u kunt ook binnen de afwas doen. Het gebouw is ook verwarmd, heerlijk voor de koudere dagen.

De minicamping De Kan Hoeve is geopend van 1 april tot 31 oktober. De minicamping inclusief de camperplekken zijn van 1 november 2020 t/m 14 maart 2021 gesloten.

De tarieven van 2021 voor onze minicamping in De Veenhoop zijn als volgt:

  • Overnachting tent, caravan, camper, enz.  € 20,– all-in. (uitgaande van max. 2 pers.) In het weekend van het Veenhoopfestival kunnen de prijzen afwijken.
  • Voor SVR-leden: Overnachting tent, caravan of camper € 19,– all-in. (uitgaande van max. 2 pers. en op vertoon van het pasje)
  • Wanneer u wil verblijven op de camping, toets dan uw datums in om de actuele prijzen te zien, inclusief de korting.
  • Extra persoon vanaf 4 jaar:  € 3,–
  • Bijzettentje:  € 1,–
  • Hond (mits aangelijnd) : € 1,50*
  • Auto: gratis
  • Bezoek: gratis
  • WIFI: gratis

* Mocht de hond toch loslopen tijdens het verblijf dan rekenen wij € 5,00 per dag extra.

*komt het woord kamer bij uw boeking naar voren wanneer u een plekje op de camping wil boeken dan komt alles gewoon in orde. Dit is in het systeem nog niet aan te passen. Excuses hiervoor.

Actie :

Wilt uw onze camping en de omgeving ontdekken voor van de zomer?…. Kom dan in maart bij ons in de B&B overnachten. Bij minimaal 2 overnachtingen in de B&B dan ontvangt u bij een minimaal verblijf van een week op de camping €2,00 korting per overnachting. Dit geldt alleen tijdens u verblijf in de B&B. Wilt u niet in de B&B verblijven dan kan u ook €1,00 korting p.n. krijgen bij minimaal een week verblijf op onze camping. Deze actie is tot 31-03-2021 geldig.

Veentoertocht 2021

In verband met Corona is deze tocht te koop voor € 2,00 per stuk. Graag even een mail sturen wanneer u deze wil komen ophalen.

Dit is een fiets- en steptocht voor de liefhebbers. Er zijn verschillende route’s beschikbaar van 25, 40 en 60 km. U kunt dan ook bij ons overnachten.

U kunt ook bij ons pinnen! (mastro of Vpay)

Reserveer nu!

Omgeving en activiteiten

Onze camping in De Veenhoop ligt nabij Leeuwarden en de Friese steden Drachten en Heerenveen.

Vind hier een overzicht van de activiteiten in de buurt van De Kan Hoeve

frieslandagenda.nl friesland.nl

kamperen-bij-de-boer.com