Mini-camping De Kan Hoeve

Onze camping heeft 25 ruime plaatsen.

Op onze camping kunt u genieten van de natuur, rust en ruimte. Heerlijk om te relaxen en te onthaasten. Het is er voor ieder wat wils. Wanneer u heerlijk wilt genieten van de bossen zit u in een mum van tijd in Beetsterzwaag. Wilt u lekker genieten van weilanden en water dan gaat u gewoon de andere kant op. U kunt in de buurt een sloep huren om het water op te gaan. Keuze genoeg!

Alle plekken op de camping hebben 10 Ampère stroom. Hier en daar zijn er watertappunten. Wij hebben 4 camperplekken, hier is de ondergrond verhard. Wanneer het veld het droog genoeg is kunnen de campers ook op het veld staan. Er een mogelijkheid om voor de volgende ochtend lekkere, warme broodjes te bestellen. Gratis wifi.

Aankomt 13.00 uur en vertrek 11.30 uur.

Routebeschrijving: toets bij Google-Maps De Kan Hoeve in en u rijdt er zo naar toe zodat u niet bij de verkeerde camping terecht komt bij ons op De Veenhoop.

Ons nieuwe sanitair gebouw is zeer ruim opgezet (Corona-proof). Er zijn 6 douchejes, 6 wc en u kunt binnen de afwas doen. Het gebouw is verwarmd, heerlijk voor de koudere dagen.

De minicamping De Kan Hoeve is geopend van 1 april tot 31 oktober 2021.

De tarieven van 2021 voor onze mini-camping in zijn als volgt:

  • Overnachting tent, caravan, camper, enz.  € 20,– all-in voor 2 personen per nacht. Komt u alleen dan is het € 18,00 voor per nacht. In het weekend van het Veenhoopfestival kunnen de prijzen afwijken.
  • Voor SVR-leden: Overnachting tent, caravan of camper € 19,– all-in. (uitgaande van 2 pers. en op vertoon van het pasje)
  • Wanneer u wil verblijven op de camping, toets dan uw datums in om de actuele prijzen te zien, inclusief de korting.
  • Extra persoon vanaf 4 jaar:  € 3,–
  • Bijzettentje:  € 1,–
  • Hond (mits aangelijnd) : € 1,50*
  • Auto: gratis
  • Bezoek: gratis
  • WIFI: gratis

* Mocht de hond toch loslopen tijdens het verblijf dan rekenen wij € 5,00 per dag extra.

*komt het woord kamer bij uw boeking naar voren wanneer u een plekje op de camping wil boeken dan komt alles gewoon in orde. Dit is in het systeem nog niet aan te passen. Excuses hiervoor.

Veentoertocht 2021

In verband met Corona is deze tocht te koop voor € 2,00 per stuk. Graag even een mail sturen wanneer u deze wil komen ophalen.

Dit is een fiets- en steptocht voor de liefhebbers. Er zijn verschillende route’s beschikbaar van 25, 40 en 60 km. U kunt dan ook bij ons overnachten.

U kunt ook bij ons pinnen! (mastro of Vpay)

Reserveer nu!

Omgeving en activiteiten

Onze camping in De Veenhoop ligt nabij Leeuwarden en de Friese steden Drachten en Heerenveen.

Vind hier een overzicht van de activiteiten in de buurt van De Kan Hoeve

frieslandagenda.nl friesland.nl

kamperen-bij-de-boer.com