Bed & Breakfast De Kan Hoeve

Indeling Bed & Breakfast De Kan Hoeve

Onze landelijk gelegen B&B in De Veenhoop heeft 4 royale kamers. Twee kamers bevinden zich op de begane grond. Boven zijn er twee kamers, één met een Frans balkon en een de andere kamer heeft een dakkapel met uitzicht over de weilanden. Alle kamers zijn voorzien een eigen badkamer, een zithoek en een hoge tafel waar u eventueel aan kunt werken verder is er een TV en wifi. De kamers hebben kantelramen en er is een centrale afzuiging aanwezig. In de gezellige woonkeuken kunnen onze gasten ’s morgens  kunnen genieten van een heerlijk ontbijtbuffet met warme broodjes, verse jus d’orange en vers gekookt eitje. Verder kunnen de B&B gasten gebruik maken van de keuken om eten te bereiden, koffie en/of thee is gratis en mag u zelf zetten. Om onze B&B netjes te houden verkopen wij zelf; wijn, bier en fris tegen kostprijs. Wij vragen u dan ook om deze niet zelf mee te nemen, zo houden wij alles schoon en netjes.

Extra bed               €  25,00 per dag

Baby bedje            € 15,00 per dag

Huisdieren zijn niet toegestaan in onze B&B.

Wilt u boeken en komt u er niet uit bel gerust of stuur een mail: info@kanhoeve.nl of 0651479486

Omgeving

B&B De Kan Hoeve is heerlijk om te relaxen en te onthaasten. Er is voor ieder wat wils. Wanneer u wilt genieten van de bossen zit u in een mum van tijd in Beetsterzwaag. Wilt u lekker genieten van weilanden en water dan gaat u gewoon de andere kant op en neemt u de pontjesroute (de 8 van Grou). U kunt in de buurt een sloep huren om het water op te gaan. Keuze genoeg!

Aankomst en vertrek

Aankomst tussen 15.00 en 19.00 uur, vertrek om 10.00 uur. In overleg kunnen we de aankomst- en vertrektijd aanpassen.

Onze B&B  kan ook verhuurd worden als familiehuis. In de woonkeuken kunt u gezamenlijk kunt eten of een spelletje doen. Het familiehuis is te huur voor maximaal 14 personen. Er worden dan extra bedden in de kamers neergezet, incl. extra handdoeken.

!!Winter-actie!!

Verblijf tussen 5 december en 28 februari minimaal 2 nachten in de B&B om onze camping te bezichtigen en de omgeving alvast te verkennen voor het komende kampeerseizoen! Wanneer u tijdens uw verblijf minimaal een week boekt om bij ons op de camping te kamperen dan krijgt u € 10,00 korting! (of wanneer u langer bij ons wil genieten €10,00 per elke week die u bij ons verblijft)

ps De kortingen zijn niet opstapelbaar. (svr of anwb).

U kunt ook bij ons pinnen. (mastro of Vpay)

Reserveer nu!

Omgeving

Onze Bed & Breakfast in De Veenhoop ligt in de centrale driehoek van  Friesland, nabij steden Leeuwarden, Drachten en Heerenveen.

Vind hier een overzicht van de activiteiten in de buurt van De Kan Hoeve

www.frieslandagenda.nl