Bed & Breakfast De Kan Hoeve

Indeling Bed & Breakfast De Kan Hoeve

Onze B&B is landelijk gelegen in het mooie De Veenhoop en heeft 4 royale kamers. Twee kamers zijn op de begane grond en e andere twee kamers op de eerste verdieping. Kamer 3 heeft een Frans balkon en een de andere kamer heeft een dakkapel met uitzicht over de weilanden. Alle kamers zijn voorzien een eigen badkamer, een zithoek met tv en een hoge tafel waar u eventueel aan kunt werken. De kamers hebben kantelramen en er is een centrale afzuiging aanwezig. In de gezellige woonkeuken kunnen onze gasten ’s morgens  kunnen genieten van een heerlijk ontbijtbuffet met warme broodjes, verse jus d’orange en vers gekookt eitje. Verder kunnen de B&B gasten gebruik maken van de keuken om een lunch of avondeten te bereiden. De koffie en/of thee is gratis en mag u zelf zetten. Om onze B&B netjes te houden verkopen wij zelf; wijn, bier en fris tegen kostprijs. Wij vragen u dan ook om deze niet zelf mee te nemen, zo houden wij alles schoon en netjes.

In de gehele B&B is WIFI aanwezig.

Extra bed               €  30,00 per dag

Huisdieren zijn niet toegestaan in onze B&B.

Wilt u boeken en komt u er niet uit bel gerust of stuur een mail: info@kanhoeve.nl of 0651479486

Omgeving

B&B De Kan Hoeve is heerlijk om te relaxen en te onthaasten. Er is voor ieder wat wils. Wanneer u wilt genieten van de bossen zit u in een mum van tijd in Beetsterzwaag. Wilt u lekker genieten van weilanden en water dan gaat u gewoon de andere kant op en neemt u de pontjesroute (de 8 van Grou). U kunt in de buurt een sloep huren om het water op te gaan. Keuze genoeg!

Aankomst en vertrek

Aankomst tussen 15.00 en 19.00 uur, vertrek om 10.00 uur. Mocht dit niet lukken bel of mail gerust.

U kunt ook bij ons pinnen. (mastro of Vpay)

Reserveer nu!

Omgeving

Onze Bed & Breakfast in De Veenhoop ligt in de centrale driehoek van  Friesland, nabij steden Leeuwarden, Drachten en Heerenveen.

Vind hier een overzicht van de activiteiten in de buurt van De Kan Hoeve

www.frieslandagenda.nl