Bed and Breakfast De Veenhoop

Indeling Bed and Breakfast De Veenhoop

Onze Bed and Breakfast in De Veenhoop heeft 4 royale kamers. Elke kamer heeft een eigen badkamer, een zithoek en een hoge tafel waar u eventueel aan kunt werken. Er zijn 2 kamers op de begane grond, hierin zitten kantelramen. Er is een centrale afzuiging aanwezig. Boven zijn er twee kamers, een met een Frans balkon en een met een dakkapel en uitzicht over de weilanden. Er is gezellige woonkeuken waar onze gasten ’s morgens heerlijk kunnen genieten van een ontbijtbuffet met warme broodjes. Verder mag u zelf gebruik maken van de keuken om uw eten te bereiden, verder mag u onbeperkt gratis koffie en/of thee zetten. Er is gratis Wifi.

Aankomst en vertrek

Aankomst tussen 15.00 en 19.00 uur, vertrek om 10.00 uur. In overleg kunnen we de aankomst- en vertrektijd aanpassen.

Onze Bed and breakfast in De Veenhoop kan ook verhuurd worden als familiehuis. Er is een aparte eetgedeelte waar u gezamenlijk kunt eten. Het familiehuis is te huur voor maximaal 14 personen, hiervoor hanteren wij andere prijzen deze zijn afhankelijk van de duur van het verblijf, aantal personen en of dat u incl. of excl. ontbijt wilt. Er worden dan extra bedden in de kamers neergezet, incl. extra handdoeken.

Veentoertocht 19 september 2020

In verband met het Carona-virus wordt de Veentoertocht verplaatst van 18 april naar 19 september 2020.

Dit is een fiets- en steptocht voor de liefhebbers. Er zijn verschillende route’s beschikbaar van 25, 40 en 60 km. U kunt dan ook bij ons overnachten. Wanneer u minimaal 2 nachten bij ons verblijft, op de camping of in de B&B dan is de inschrijving gratis.

U kunt ook bij ons pinnen. (mastro of Vpay)

Reserveer nu!

*wanneer u een arrangement wil boeken kunt u dit bij opmerkingen aangeven. Dan houden wij de prijs van het arrangement aan en vervalt de prijs die op de reservering vermeld staat.

Omgeving

Onze Bed & breakfast in De Veenhoop ligt in Friesland, nabij steden Leeuwarden, Drachten en Heerenveen.

Vind hier een overzicht van de activiteiten in de buurt van De Kan Hoeve

www.frieslandagenda.nl