Het spijshuys Boornbergum

Omschrijving

Restaurant Het Spijshuys ligt op 3 km afstand van De Kan Hoeve. Hier kunt u heerlijk genieten van de streekproducten.

“Mooie gerechten bereid met eerlijke streekproducten in een uitstekende keuken maken eten bij Het Spijshuys tot een bijzondere belevenis.” Marja

BOORNBERGUM – Michelin heeft haar Bib Gourmands voor 2015 onthuld. Het Spijshuys heeft voor de 15e keer de prestigieuze vermelding gekregen en staat landelijk gezien op de derde plaats.

De uitstekende prijs-kwaliteitverhouding bewijst dat gastronomisch dineren niet duur hoeft te zijn.

In Friesland zijn nog maar twee restaurants met een Bib Gourmand. Lyf’s in Beetsterzwaag en Het Spijshuys in Boornbergum.

Slechts twee restaurants in Nederland kunnen bogen op een langere culinaire historie met de Bib Gourmand. Voor het Spijshuys een fraaie prestatie, zeker omdat er in 2014 een andere eigenaar in zit.

De nieuwe uitbaters Simon en Isabelle Lamsma zijn dan ook zeer verheugd met deze eervolle vermelding. ,,Wij zetten de traditie van Het Spijshuis voort en geven onze eigen draai aan de kaart. De keuken en de uitstraling blijven nagenoeg hetzelfde.”

De complete lijst met restaurants in Nederland met een Bib Gourmand staan op diverse sites vermeld zoals dinnersite.nl

Het Spijshuys, Westerbuorren 2, Boornbergum.

– See more at: http://www.drachtstercourant.nl/nieuws/49550/michelin-onderscheidt-het-spijshuys-voor-de-15e-keer/#sthash.cKTYANeW.dpuf

Adresgegevens

Westerbuorren 2
9212 PL Boornbergum
www.hetspijshuys.nl

Plattegrond