Bed & Breakfast in de buurt van Leeuwarden

De Kan Hoeve is een Bed & Breakfast in de buurt van Leeuwarden. Bij deze landelijk gelegen B&B treft u een oase van rust.

Bed & Breakfast in de buurt van Leeuwarden

Op circa 30 kilometer van het centrum van Leeuwarden vindt u Bed & Breakfast De Kan Hoeve. De ideale uitvalsbasisvoor activiteiten in Leeuwarden, Drachten of nationaal park De Alde Feanen. Alle kamers van de B&B beschikken over een privé badkamer en een snelle Wifi-verbinding. De B&B is ook in zijn geheel af te huren als familiehuis voor maximaal 14 personen. Dus bent u opzoek naar een Bed & Breakfast Leeuwarden of een B&B in de directe omgeving? Zoek dan niet verder!

Bed & Breakfast Leeuwarden

Wandelen, fietsen of varen in Friesland

Bent u een actieve vakantieganger, dan bent u bij De Kan Hoeve op het juiste adres. In de directe omgeving zijn vele wandelroutes. Zoekt u een bosrijke omgeving, dan raden we De Friese Wouden en nationaal park De Alde Feanen aan. Fietsen in de bossen of door de weilanden, de rustige wegen en fietspaden maken deze regio geliefd onder de fietsers. Een bootje huren kan bij Jachthaven De Veenhoop, maar ook bij nationaal park De Alde Feanen kan je watersporten. Kanoën, zeilen of liever een sloep? Dit laagveenmoeras verken je het beste vanaf het water!

Evenementen nabij Bed & Breakfast Leeuwarden

In Leeuwarden zijn er een aantal jaarlijkse evenementen die zeer de moeite waard zijn. Wat te denken van de Leeuwarden Landmachtdagen? Of de Hengstekeuring Leeuwarden? Voor de cultuurliefhebbers valt er ook genoeg te beleven, Leeuwarden is namelijk uitgeroepen tot Europees Cultureel Hoofdstad 2018.

 

Reserveer nu!