Bed & Breakfast De Kan Hoeve

Indeling Bed & Breakfast De Kan Hoeve

Onze landelijk gelegen B&B in De Veenhoop heeft 4 royale kamers. Twee kamers bevinden zich op de begane grond. Boven zijn er twee kamers, één met een Frans balkon en een de andere kamer heeft een dakkapel met uitzicht over de weilanden. Alle kamers zijn voorzien een eigen badkamer, een zithoek en een hoge tafel waar u eventueel aan kunt werken verder is er een TV en wifi. De kamers hebben kantelramen en er is een centrale afzuiging aanwezig. In de gezellige woonkeuken kunnen onze gasten ’s morgens  kunnen genieten van een heerlijk ontbijtbuffet met warme broodjes, verse jus d’orange en vers gekookt eitje. Verder kunnen de B&B gasten gebruik maken van de keuken om eten te bereiden, koffie en/of thee is gratis en mag u zelf zetten. Om onze B&B netjes te houden verkopen wij zelf; wijn, bier en fris tegen kostprijs. Wij vragen u dan ook om deze niet zelf mee te nemen, zo houden wij alles schoon en netjes.

Extra bed               €  25,00 per dag

Baby bedje            € 15,00 per dag

Huisdieren zijn niet toegestaan in onze B&B.

Omgeving

B&B De Kan Hoeve is heerlijk om te relaxen en te onthaasten. Er is voor ieder wat wils. Wanneer u wilt genieten van de bossen zit u in een mum van tijd in Beetsterzwaag. Wilt u lekker genieten van weilanden en water dan gaat u gewoon de andere kant op en neemt u de pontjesroute (de 8 van Grou). U kunt in de buurt een sloep huren om het water op te gaan. Keuze genoeg!

Aankomst en vertrek

Aankomst tussen 15.00 en 19.00 uur, vertrek om 10.00 uur. In overleg kunnen we de aankomst- en vertrektijd aanpassen.

Onze B&B  kan ook verhuurd worden als familiehuis. In de woonkeuken kunt u gezamenlijk kunt eten of een spelletje doen. Het familiehuis is te huur voor maximaal 14 personen. Er worden dan extra bedden in de kamers neergezet, incl. extra handdoeken.

U kunt ook bij ons pinnen. (mastro of Vpay)

Reserveer nu!

Veentoertocht 2021

In verband met Corona is deze tocht te koop voor € 2,00 per stuk. Graag even een mail sturen wanneer u deze wil komen ophalen.

Dit is een fiets- en steptocht voor de liefhebbers. Er zijn verschillende route’s beschikbaar van 25, 40 en 60 km. U kunt dan ook bij ons overnachten.

Omgeving

Onze Bed & Breakfast in De Veenhoop ligt in de centrale driehoek van  Friesland, nabij steden Leeuwarden, Drachten en Heerenveen.

Vind hier een overzicht van de activiteiten in de buurt van De Kan Hoeve

www.frieslandagenda.nl