Bed & Breakfast De Kan Hoeve

Indeling Bed & Breakfast De Kan Hoeve

Onze landelijk gelegen B&B in De Veenhoop heeft 4 royale kamers. Elke kamer heeft een eigen badkamer, een zithoek en een hoge tafel waar u eventueel aan kunt werken. Twee kamers bevinden zich op de begane grond. Boven zijn er twee kamers, één met een Frans balkon en een de andere kamer heeft een dakkapel met uitzicht over de weilanden. Alle kamers zijn voorzien van TV, wifi en hebben kantelramen en er is een centrale afzuiging aanwezig. In de gezellige woonkeuken kunnen onze gasten ’s morgens  kunnen genieten van een heerlijk ontbijtbuffet met warme broodjes, verse jus d’orange en vers gekookt eitje. Verder mogen de gasten gebruik maken van de keuken om uw eten te bereiden. koffie en/of thee is gratis en mag u zelf zetten. Huisdieren zijn niet toegestaan in onze B&B.

Aankomst en vertrek

Aankomst tussen 15.00 en 19.00 uur, vertrek om 10.00 uur. In overleg kunnen we de aankomst- en vertrektijd aanpassen.

Onze Bed & breakfast  kan ook verhuurd worden als familiehuis. Er is een aparte eetgedeelte waar u gezamenlijk kunt eten. Het familiehuis is te huur voor maximaal 14 personen, hiervoor hanteren wij andere prijzen deze zijn afhankelijk van de duur van het verblijf, aantal personen en of dat u incl. of excl. ontbijt wilt. Er worden dan extra bedden in de kamers neergezet, incl. extra handdoeken.

Veentoertocht 2020

In verband met Corona is deze tocht te koop voor € 2,00 per stuk. Graag even een mail sturen wanneer u deze wil komen ophalen.

Dit is een fiets- en steptocht voor de liefhebbers. Er zijn verschillende route’s beschikbaar van 25, 40 en 60 km. U kunt dan ook bij ons overnachten. Wanneer u minimaal 2 nachten bij ons verblijft, op de camping of in de B&B dan is de inschrijving gratis.

U kunt ook bij ons pinnen. (mastro of Vpay)

Reserveer nu!

*wanneer u een arrangement wil boeken kunt u dit bij opmerkingen aangeven. Dan houden wij de prijs van het arrangement aan en vervalt de prijs die op de reservering vermeld staat.

Omgeving

Onze Bed & breakfast in De Veenhoop ligt in Friesland, nabij steden Leeuwarden, Drachten en Heerenveen.

Vind hier een overzicht van de activiteiten in de buurt van De Kan Hoeve

www.frieslandagenda.nl